Clubvissing 3

25-06-2022

Zaterdag 25 juni waren 20 leden van de partij om de 3é clubvissing samen te vissen. Na een warme en zonnig periode hadden we eindelijk al enkele dagen met wat lagere temperaturen en wat regen. Het water is tot op grote diepte redelijk warm en hierdoor weinig vis te bespeuren in de oppervlakte.
Stipt om 14u gingen 10 boten naar alle richtingen op de vijver, toch ging het grootste gedeelte naar het midden van de vijver. Iedere boot bleef ter plaatste liggen tot het einde van de wedstrijd. Al snel na het startschot kwamen de eerste vissen in het net. Het werd al snel spannend tussen Kris Geyssens en Jan Devooght, maar Kris wist ze op regelmatige basis tot het einde in het net te krijgen. Ook de anderen konden ook regelmatig hun vis landen.
De beste techniek was de bung vissing op 4 à 6 meter diepte. Er zijn in totaal 48 vissen gevangen en deze keer werd Kris Geyssens  de individuele winnaar  met 11 vissen.

Dankzij onze sponsor Greg's Fly Shop werden er terug 3 waardebonnen verloot onder de deelnemers, de winnaars werden Willy, Geert en Filip.
Daarna zorgde Antonio terug voor de heerlijke BBQ worsten, waarvoor een extra dank

Het was terug een geslaagde en leuke dag onder de aanwezige leden
.  
 

UITSLAG NA  CLUBVISSINGEN