2é Clubvissing

25-07-2020

Zaterdag 25 juli was onze tweede clubvissing. De zon was terug van de partij, we hebben toch al geluk met het weer. De vissen zijn de laatste tijd moeilijk aan de haak te slaan de laatste tijd, dus het beloofd terug een moeilijke clubvissing te worden. Rond 12u30 komen de eerste leden al toe enthousiasme . Al snel zat de sfeer erin. Hengels werden opgetuigd en rond 13u30 stelden we de 9 teams samen via loting. Iets voor 14u00 zat iedereen al ongeduldig in de boot te wachten op het startschot. De vissen lieten zich terug niet gemakkelijk verleiden, maar hier en daar zag je vis landen.
Om 18u00 is het einde van 2e clubvissing. Iedereen komt tevreden van de bootjes, de ene iets meer dan de andere. Iedereen is terug benieuwd naar de uitslag. Met dit prachtige weer, mooi uitzicht op het clubwater, een drankje en een hapje was het super gezellig wachten op de uitslag.
Iets later komt het verdict van de uitslag, daarna werden 3 waardebonnen van FARIO JAN verloot onder de deelnemers. De penningmeester en de voorzitter zorgen nadien voor een heerlijke BBQ en smullen maar.
Michel bedankt voor het mooie filmpje.

3é clubvissing is op zaterdag 5 september, iedereen welkom. Tot dan