Clubuitstap Domaine de Coyolles

20-04-2024

Zaterdag 20 april vertrokken we met 21 leden op clubuitstap naar Domaine de Coyolles in Frankrijk. Iets voor 5u30 stonden alle leden al vol enthousiasme klaar en konden niet snel genoeg vertrekken. Iets voor 8u kwamen de eerste aan en rond 8u15 was de groep voltallig.
Eerst dronken we samen nog een koffie en kregen we wat uitleg van Céline over het domein en visregels. Daarna snel de hengels optuigen en konden we starten met vissen.
De beginners werden begeleid op de vijver vooraan zodanig dat iedereen snel zijn visje kon vangen. Al snel waren de eerste vissen binnen en zagen we heel wat tevreden vissende leden. Er was met de bung, droog en nimfen vis te vangen, toch waren de vissen redelijk moeilijk, lang koud weer geweest, wat troebel water, beetje dressuur en wat nog allemaal...
Rond 12u30 ging de bel, dit is het signaal dat het middagmaal klaar staat, samen gezellig eten en eentje drinken en veel vertellen over het vissen.
Na het eten werd er nog gevist tot 18u30, dan opruimen en nog samen een drankje om de dag gezellig af te sluiten.
Het was veel moeilijker dan normaal, maar iedereen wist toch zijn visjes te vangen, het was een plezier om iedereen zo gedreven bezig te zien en velen dingen te zien proberen om toch te blijven vangen tot de laatste minuut. Voor velen was dit een nieuwe uitdaging en een nieuwe ervaring waar ze toch veel uit hebben geleerd.
Het was een TOP dag met een gezellige INDIANA FlyFishing bende.

Bedankt aan Céline en Vincent voor deze superdag, ontvangst, eten, drank, vissen,....

Enkele ledenreacties

Heel mooie clubuitstap en bedankt voor het delen van kennis en technieken, super club!! Kijk al uit naar de volgende clubuitstap.
Was een fantastische ervaring. Deze club maakt de kleine stapjes voor een beginner gemakkelijker en gezellig. Op deze dag mijn eerste ervaring met de droge vlieg, vele missers en dan toch eindelijk vis kunnen landen, het magisch moment dat een forel naar een droge vlieg hapt.