Clubuitstap

16-10-2021

Onze eerste clubuitstap was een geslaagde top uitstap. Op de doorreis naar La Strange met onze topbus zei de voorzitter in zijn morgenspeech dat alles aanwezig is om er een topdag van te maken. Gemotiveerde leden van onze club en de CCF, weersvoorspellingen waren supergoed, zon en geen regen niet teveel wind, de visvijver is exclusief voor ons afgehuurd en daarbovenop was er nieuwe vis voor ons uitgezet. Dus dit kan niet anders dan een topdag worden. Bij aankomst konden we genieten van de eerste nachtvorst in de Ardennen het was er berekoud maar gelukkig kwam de zon er snel door. Onze bus was toegekomen met een lekke band, gelukkig was dit niet onderweg gebeurt, want wat hadden we dan meegemaakt.
Al snel vlogen er een paar in en kwamen de eerste vissen snel in het net. Gans de dag werd er door iedereen goed vis gevangen over heel de vijver.
Rond 18u verzamelen we in de restaurant voor een apero en daarna konden we samen genieten van een lekkere maaltijd. Dankzij onze chauffeur konden we maar om 22u terug vertrekken in plaats van 20u. Dit door een lekke band en verplichte rusttijd van 9uur. Zo konden we nog 2u langer blijven en werd er maar iets extra gedronken.
Als we alles samenvatten was een superdag met een leuke sfeer, goede vangsten, lekker eten en zeker opnieuw in te plannen op de agenda van 2022
Onze chauffeur zorgde er zelfs voor dat het een SUPER LANGE TOPDAG werd.