Clubvissing 2

29-04-2023

Op zaterdag 29 april hadden we onze tweede clubvissing, 17 vissers stonden klaar om het tegen elkaar op te nemen. De verwachtingen waren niet te hoog, het was al enkele dagen moeilijk om vis in het net te krijgen, nog veel te koud voor de tijd van het jaar, daarbovenop ook nog eens troebel water. Bij de start gingen verschillende teams op diverse plaatsen op het water gaan vissen, maar het was al snel duidelijk dat de vis vooral in voorste rechtse hoek van de kantine lagen en vrij dicht in de kanten. De teams die daar starten wisten al vlug hun eerste vissen te landen en konden tot op het einde hun vissen daar in het net krijgen. 

De vis was in die zone in de kanten heel actief, er werden in totaal 60 vissen gevangen, het winnende team Jan & Peter lagen daar op een topplaats en konden zich zo op de eerste plaats vissen, sterk gevist.  Fario Jan ving er 16 stuks en werd hiermee de verdiende winnaar van de dag.

We sloten nadien terug af met een braadworst en een drankje. Het was terug een gezellige en leuke namiddag. Bedankt aan Antoinio onze vaste worstenbakker en alle helpende.

Dankzij Greg's Fly Shop konden we terug 3 waardebonnen verloten onder de deelnemers, Hieronder de gelukkige en de uitslag van de 2 clubvissing.

Klassement na 2 Clubvissingen