Clubvissing 4

10-09-2022

Zaterdag 10 september visten we met 19 deelnemers aan onze laatste clubvissing van dit jaar. Na deze clubvissing kennen we onze clubkampioen van 2022. Voor de eerste plaats kon alles nog. Door het warme weer konden we geen verse vis voordien uitzetten en moesten we onze vistechnieken aanpassen om de oude vissen aan de haak te slaan. Gelukkig was er de laatste 2 weken terug  wat activiteit op ons water. Stipt om 14u vertrekken 10 teams op het water om de strijd onderling aan te gaan. Heel vlug kwamen de eerste vissen in het net. Er werd vooral achteraan gevangen en ieder met zijn eigen techniek om een vis proberen te vangen.  De vis zat vooral in de bovenste laag, net geen meter diep. De spanning bij de topper was goed zichtbaar en gingen tot het uiterste van hun kunnen, mooi om te zien.
Tot het einde was het afwachten wie er onze clubkampioen gaat worden.
 Rond 19u maakt onze voorzitter de uitslag van de 4e clubvissing bekend en iets daarna kenden we onze verse clubkampioen 2022

Dankzij onze sponsor Greys Fly Shop werden er terug 3 waardebonnen verloot onder de deelnemers. Gregory nogmaals bedankt voor de waardebonnen op alle clubvissingen.

Aan alle deelnemers van onze clubvissingen nogmaals bedankt voor jullie deelname, gezelschap, bijdrage, hulp, het was terug leerrijk en zoveel meer. Het waren terug topactiviteiten en hopelijk zijn we volgend jaar met nog veel meer!

UITSLAG CLUBVISSING 4