Opendeurdag & 5 jaar viering

30-09-2023

Zaterdag 30 september zetten we voor de 5e keer onze deuren open voor alle vliegvissers en  geïnteresseerden. Ook vieren we op deze dag 5 jaar Indiana FlyFishing.
Het werd een super dag met veel sympathieke aanwezigen, super weer en een uitgebreid programma. Iedereen kon gratis vliegvissen, persoonlijke begeleiding krijgen, vliegen binden, materiaal kopen bij onze hoofdsponsor Greys Fly Shop en daarbovenop deelnemen aan een werpwedstrijd "Afstand & Precisie" met een prijs voor de winnaars in elke discipline. 

Sandro Soldarini hadden we ook speciaal laten overkomen vanuit Italië om deze dag compleet te maken, Sandro behoord tot de top van Italië en is ook coach van het Italiaans team, brengt zijn eigen topmaterialen op de markt die in de Benelux door onze hoofdsponsor Greys Fly Shop worden verdeeld. Hij demonstreerde de Italiaanse rolworp waar ze toch een 45m afstand mee behalen, ook legde hij A tot Z het Euro nymphing uit onder de aanwezigen.

Rond 11u30 hadden we onze 5 jarige Indiana FlyFishing viering met een speech van de voorzitter, bestuurder Indiana hockey en Schepen van sport Kristof Agache met daarna een receptie en liveband The Floaters

Bedankt aan alle aanwezigen, alle helpers, het was terug een gezellige en leerrijke superdag.